2018年12月30日 星期日

人民网-军事频道: 2018年俄黑海舰队海上航行总时间超过5000天

人民网-军事频道
人民网-军事新闻 
2018年俄黑海舰队海上航行总时间超过5000天
Dec 31st 2018, 00:00, by 人民网

  据俄罗斯卫星通讯社12月30日报道称,俄罗斯海军黑海舰队发布消息称,该舰队军舰2018年在海上航行的时间超过5000天,超过计划时间一倍。

  俄媒称:"黑海舰队舰艇的官兵在海上的航行时间超过5000天,行程约33万海里,超过计划的航程一倍。"

  舰队司令部表示,同时,在该学年内,所有分配给黑海舰队的任务,不管是在黑海,还是在地中海,都顺利完成。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言